A Control-VH Kft adatkezelési irányelvei

Hatályos: 2017. július 1.

A Control-VH Kft. ezúton teszi közzé adatkezelési elveit, melyet magára nézve kötelező erővel ismer el. Társaságunk elkötelezett a Weboldalt használó bármely személy adatainak védelme iránt, melynek megfelelően a személyes adatokat a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli.

Az adatkezelés(ek) során elsősorban az alábbi jogszabályokat tekintjük mérvadónak:

  • Magyarország Alaptörvénye VI. fejezetének (2) és (3) pontjában foglalt személyes adatok védelméhez fűződő jog,
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. (Eker tv.),
  • hatályos Polgári Törvénykönyv,

A Control-VH Kft. technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatait ne lehessen véletlenül vagy szándékosan megváltoztatni, megsemmisíteni, azok ne vesszenek el, valamint hogy azokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá. A biztonsági intézkedéseinket folyamatosan fejlesztjük a technika állásának megfelelően.

Cégünknek csupán meghatározott személyes adatokra van szüksége, amelyek rendelkezésre bocsátása önkéntes. Olyan információkról van szó, amelyek ahhoz szükségesek, hogy szolgáltatásokat nyújthassunk, az Ön megkereséseire válaszolhassunk, technikai problémák esetén segítséget nyújthassunk, információt továbbíthassunk Önnek (pl. hírlevél formájában), vagy kérése esetén akár felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk Öntől?

  • Idetartozik a Weboldal használatára történő regisztrációkor megadott adatok
  • Azok az információk, amelyeket Ön egy, a Weboldallal kapcsolatos hiba bejelentésekor ad meg
  • Információk az Önnel folytatott levelezésünk nyilvántartásához
  • Az Ön által a Weboldalon tett látogatás részletei és az Ön által elért erőforrások. Az ilyen információk cookie-k által rendszeradminisztrációs célokból gyűjtött információkat tartalmaznak, mint például az IP-cím, az operációs rendszer és a böngésző típusa (lásd a cookie-kra vonatkozó bekezdést).

Milyen célokra használjuk fel az Öntől származó személyes adatokat?

  • Célunk, hogy a Weboldal a lehető leghatékonyabb módon jelenjen meg az Ön és a számítógépe számára. Szeretnénk, ha a Weboldalunkon tett látogatásai elégedettséggel töltenék el Önt.
  • Az Ön által tőlünk kért információk, termékek és szolgáltatások nyújtására, vagy amelyekkel kapcsolatban úgy véljük, hogy az Ön érdeklődésére tarthatnak számot, amennyiben Ön beleegyezett, hogy megkeressük ilyen célból vagy nem utasította ezt el;
  • Az Ön és közöttünk létrejött szerződésből fakadó kötelezettségeink teljesítése céljából;
  • Az Ön értesítéséhez a szolgáltatásunkat érintő változásokról;

A személyes adatok felhasználásának oka

Honlapunkat hatékonyabbá kívánjuk tenni a felhasználók számára. Csak akkor tudjuk a Control-VH Kft. honlapját az Önök igényeinek megfelelően optimalizálni, ha tudjuk, hogy mely részeket keresik fel partnereink a leggyakrabban, és hogy hol mennyi időt töltenek el.

A Control-VH Kft. a személyes adatokat a honlap technikai adminisztrációjára, az ügyfélkezelésre és marketingcélokra kizárólag az adott esetben szükséges mértékben használja fel. Minél jobban megértjük az igényeit, annál gyorsabban fogja megtalálni a holnapunkon a kívánt információkat.

Az Ön jogai

Önnek jogában áll módosítani, kiegészíteni, törölni vagy letiltani a Control-VH Kft. által Önnel kapcsolatban kezelt személyes adatokat, beleértve a cookie-k által gyűjtött adatokat is. Ha kifogást kíván benyújtani az adott személyes körülményeivel kapcsolatban, illetve le kíván iratkozni az Control-VH Kft. levelezőlistáról, kérjük, forduljon hozzánk e-mail üzenetben vagy hagyományos levélben a következő elérhetőségeken:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postacím: 1475 Budapest Pf. 266

Amennyiben hozzáférést kér egy adott cookie-hoz hozzárendelt személyes adatokhoz, kérjük, küldjön másolatot az adott cookie-ról, amelyet a webböngésző beállításaiban találhat meg.

A Control-VH Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtesz kérése vagy kifogása megfelelő orvoslása érdekében, az adott kérés vagy kifogás kézhez vételétől számított 4 héten belül. A visszaélések elkerülése érdekében előfordulhat, hogy megkérjük, hogy megfelelően azonosítsa magát.

Cookie-król:

A Weboldal cookie-k segítségével különbözteti meg Önt a Weboldal többi felhasználójától. A cookie olyan kis méretű fájl, amely a Weboldal oldalaival együtt kerül elküldésre, és amelyet az Ön webböngészője a számítógép merevlemezén tárol. Ha a cookie mentésre került, a benne szereplő információk vissza lesznek küldve a kiszolgálóinkra, amikor Ön legközelebb a Weboldalra látogat.

Személyes adatainak továbbítása

Személyes adatait jogosultak vagyunk továbbadni munkatársainknak vagy szerződéses partnereinknek, amelyek szolgáltatást nyújtanak a Control-VH Kft.-n keresztül Önnek. A Control-VH Kft. ebben az esetben is ügyel arra, hogy a személyes adatai a hozzájárulása alapján csak olyan szolgáltatókhoz kerüljenek, amelyek a szolgáltatást ténylegesen teljesítik.

A Control-VH Kft. ezen felül csak annyiban adja tovább a személyes adatait, amilyen mértékben az aktuális folyamat szükségessé teszi, illetve amennyiben ezt az alkalmazandó jogszabályok megengedik vagy amennyiben bíróság vagy hatóság felhív erre bennünket annak érdekében, hogy jogszabályi kötelezettségeinknek eleget tegyünk.

A Control-VH Kft. marketingcélokból semmilyen körülmények között nem továbbítja az Ön személyes adatait.

Idegen honlapok

Kérjük, ügyeljen arra, hogy más honlapok, amelyeket a honlapunkon elhelyezett hivatkozásokon keresztül is elérhet, szintén tárolhatják ott megadott személyes adatait. Az adatvédelmi irányelveink nem vonatkoznak külső honlapokra. Kérjük, ilyen esetben olvassa el az adott weblap adatkezelési irányelveit.

Változások az adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó irányelvünkben

A Control-VH Kft. előzetes értesítés nélkül módosíthatja az adatvédelmi és a cookie-kal kapcsolatos irányelveit a jelen közzététel frissítésével. Az aktuális adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó irányelv áttekintéséhez időnként látogasson el a Weboldalunkra.

Örömmel vesszük, a fent leírt adatkezelési irányelveinkre vonatkozó észrevételeit, kérdéseit, véleményét. Ezt megteheti az:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a:

1475 Budapest Pf.: 266. postacímen.